Tri-axy verslag Tri-axy verslag

13 oktober was er weer onze Tri-axY. Hier doen wij als jeugdraad al jaren aan mee. Eerst alleen met de jeugd maar de laatste jaren met de groep Jong en Oud. Vooraf moet er natuurlijk ook van alles geregeld worden: Agora moet vrij zijn, er moet een spelleider en een jury aangewezen worden en natuurlijk moeten er deelnemers komen. Johanna Burema en Luitina Smit waren bereid om als jury en spelleider op te treden en van Anja kregen we bericht dat Agora vrij was. Dus de zaal werd klaargemaakt voor een grote groep deelnemers. Wel hebben we nog even de hulp ingeroepen van Datema om de kachel wat op te stoken. En dan: Om half acht was iedereen welkom en zijn we begonnen met een kop koffie met wat lekkers erbij. Iedereen werd welkom geheten en werd het thema bekend gemaakt : Hits en Hypes.  Er zijn 6 opdrachten die gedaan moeten worden. De eerste opdracht was een opdracht met foto’s; Er waren foto’s van diverse hits en hypes en een lijstje met namen, deze moesten bij elkaar gezocht worden. Er waren 20 foto’s en hiervan hadden wij er 16 goed. Niet slecht…. Daarna zijn Jurgen als chauffeur samen met Egbert en Anniek op pad geweest om opdracht twee te doen: De haalopdracht: een petticoat of hoepelrok, map met flippo’s met minimaal 5 volle vellen en 5 onesies. Voor deze opdracht hadden ze anderhalf uur. Maar binnen een uur hadden ze alles! Esther had thuis nog 2 helemaal volle flippo boeken, Luitina had 4 onesies en Anniek een hoepelrok en nog een onesie.
Ondertussen waren anderen met de verkoop opdracht bezig. En in totaal hebben ze € 69,15 opgehaald!!
Opdracht 4 was de quiz: In 10 minuten zoveel mogelijk goede antwoorden geven. Luitina kan heel snel lezen en zo hebben we 62 goede antwoorden gegeven .
Opdracht 5 was de cupsong. Deze moest gedaan worden door de groep. Dat viel niet mee… en omdat er naderhand bleek dat er verwarring was qua puntentelling, is deze niet meegenomen in de eindscore.
Opdracht 6 was een nieuwe YMCA trend zetten. Wij hebben gekozen voor het liedje YMCA uitbeelden in onesies. Om tien uur heeft Johanna de punten doorgegeven. Daarna was het wachten op de uitslag. Niet veel later werd zij gebeld dat wij tweede waren geworden. In totaal deden er in onze categorie 5 teams mee. Wij hebben een avond gehad waar we lol hebben gehad.  
 
Jeugdraad

 

terug