Make a wish Make a wish

Verslag Make-A-Wish

Vrijdagavond werd de actie geopend door Steven van Make-A-Wish, hierna begon het aftellen en werden er vijf mensen opgesloten in het glazen huis! Hiermee begon onze prachtige 24-uurs actie voor Make-A-Wish. 
Vrijdagavond hebben we een prachtige avond gehad met optredens van Wat Aans en cmv Oranje.
En wat waren de wedstrijden leuk! De frikandellen eetwedstrijd werd gewonnen door Bart Datema. 
’s Nachts was het rustig, gelukkig kwamen er in de kleine uurtjes mensen naar het glazen huis die speciaal de wekker hadden gezet om een steuntje in de rug te geven; dit was erg fijn!!
Dan was er nog het 6-kamp, waar ondanks het weer, nog veel kinderen en een paar volwassenen aan mee hebben gedaan. Bij het glazen huis konden strippenkaarten worden gekocht, waarna er verschillende spelletjes gespeeld konden worden.  Degene die als beste was met de spelletjes was Paulien Bakker. 
Ook de bakwedstrijd viel goed in de smaak, vooral in het glazen huis, want zij mochten de taarten beoordelen, daarvan is als winnaar Corrie Feitsma gekozen met haar heerlijke appeltaart. 

Om 13.00 was er dan eindelijk de aardappelschilwedstrijd. In het publiek was er hoop dat er van de mannen één de winnaar werd, maar dat was helaas niet het geval: de wedstrijd is gewonnen door Corrie Feitsma en wat een deelnemers hadden we daarbij, super!
Zaterdagmiddag heeft Wia Buze een prachtig optreden gegeven, wat hebben we ervan genoten!
Tijdens de actie werd het rad van avontuur gedraaid. Heel bijzonder is dat alle prijzen van de verloting gesponsord werden door bedrijven uit de regio. Geweldig!
Om 18.00 werd er dan eindelijk weer afgeteld; onze toppers mochten weer uit het huis! Deze afsluiting werd gedaan door Jakob van Make-A-Wish, hij was erg onder de indruk van de actie: ‘waar een klein dorp groot in is!’

En dan nog 1 van de belangrijkste dingen, onze vrijwilligers, wat een toppers zijn jullie allemaal. Voor de op- en afbouw, achter de bar en waar wel niet, op elk tijdstip waren er wel wat vrijwilligers te bekennen, heel erg bedankt!

Wij kunnen terug kijken op een mooie 24 uur, met ondertussen een bedrag van €4000 !! Op de teller staan. 

Iedereen bedankt voor de donaties!
De organisatie

terug