Passage 19 februari Passage 19 februari

Passage, Christelijk-maatschappelijke Vrouwenbeweging, een vereniging van en voor vrouwen. Alle vrouwen zijn welkom als lid van Passage, ongeacht leeftijd of geloofsovertuiging. Wij zijn geen kerkelijke vereniging maar leden hebben respect voor onze grondslag en voor elkaars (geloofs) overtuiging. Passage is landelijk georganiseerd en verdeeld over ongeveer 400 plaatselijke afdelingen met in totaal zo’n 23.000 leden. De afdeling ’t Zandt is een kleine afdeling (20 leden) maar gezellig, leerzaam en actief.

Op woensdag 19 februari hebben we onze jaarvergadering. Rond 20.30 uur komt onze spreekster, mevr. Hoogvliet uit de Wilp, een lezing houden over hoeden.
Prinsjesdag, Haringparty, Ascot in Engeland, Trouwdag, Receptie, Coctail Party of gewoon een hoed voor op het strand of in de stad. Elke hoed wordt exclusief door haar gemaakt. Onder haar klanten zijn vele bekende Nederlanders, ministers, kamerleden, maar ook bruidjes en bruidsmoeders.
Vrouwen die deze avond willen bijwonen zijn van harte welkom vanaf 20.30 uur in Agora. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met onze voorzitter Mevr. Gré Koiter op tel.nr. 0596-571681 of bestuurslid mevr. Sanny van Dijk, tel.nr. 0596-582004.
 

terug